Love of God

Den 2015-03-22, kl 17:59:00
Filed in Poetry/Spoken Word Poetry | Kommentarer: 0
'A poem about the Love of God dedicated entirely to the Lovers. Those whose hearts are overwhelmed with the Love of Him, from Him, to Him, by Him. You know who you are.'
 

Brighter days

Den 2015-03-22, kl 17:52:49
Filed in Daily Stuff, Thoughts | Kommentarer: 0
Den sovande själen börjar än en gång få liv i sig. Längre ljusa timmar, solens strålar mot ett ansikte som desperat suktar efter D-vitamin och en svag doft av sommar är vad detta vårliknande väder har fått mig längta efter och öppna mina kisande ögon. Uppfattningen av tid har förlorats till tiden själv och dagarna rusar till det vi ännu har att upptäcka. Tanken av att detta bara är tillfälligt har fräschats upp och har fått mig att inse livets värde utifrån den senaste månadens händelser. Allt på gott och ont - men åh vad härligt det är när man väcks från vad som har känts som ett decennium i dvala.
 
Analytisk kemi kursen som jag läser nu lider mot sitt slut och tentan är endast ett ögonkast bort. Jag kan klart påpeka att denna kurs tillhör den "tråkigare" delen av de kurser som jag hittills har läst. Kanske kan det bero på att jag inte riktigt greppat meningen med kursen eller om det är föreläsaren - jag kan inte riktigt skilja mellan vilka av dessa två förklaringar det gäller. Men det är bara att bita ihop och plugga till tentan. Om vi ser det från den ljusa sidan så är det endast två kurser kvar och sedan är det sommarlov. Som jag längtar! Sommarjobbet är fixat och avtalet skall skrivas under i slutet av mars. Härligt!
 
Sedan kanske jag närvarar på Vetenskapsfestivalen i april för att utföra några labbar och lära allmänheten om naturvetenskap. Men det är då :)