Breathe

Den 2015-02-15, kl 02:24:46
Filed in Thoughts | Kommentarer: 1
Delkurs 4 är avklarad, tentan är skriven och det är endast en delkurs kvar innan Farmakologin på 37,5 hp lider mot sitt slut. Jag kan äntligen pusta ut nu för en gångs skull, på vad som har känts som en evighet. Men sen kommer tanken - kommer jag att klara mig på tentan? Det återstår några veckor att se men Insha'Allah Khair. Positive thinking!

Bloggen har stått tom en hel del på sistone och jag har funderat på om jag skall ha kvar denna blogg. När jag började blogga den 27 januari 2012 (3 hela år!) så hade jag så mycket energi att skriva av mig, sån kick av att skriva varje blogginlägg och dela med mig av allt mellan himmel och jord. Då var det mer att skriva för att fylla ut bloggen, dela med sig inspirerande (och kanske mindre inspirerande) saker frekvent och bara skriva av sig. Mycket har hänt sen dess och prioriteringar har ändrats. Även om jag skulle vilja skriva mycket mer och dela med mig så ofta jag kan så känns det som att jag har tappat det här med att skriva. Inte att skriva i sig utan att skriva med den gnista och kvalitet som jag hade en gång i tiden. 

Jag minns att en av anledningarna till att jag startade denna blogg var för att min estetiska lärare på gymnasiet uppmanade mig att fortsätta skriva och blogga efter att hon hade läst min första konstnärliga/analytiska/resonerande/personliga inlämning (även om jag aldrig har berättat det för någon). Men jag vet inte - det kanske bara är en sån period då omständigheterna, lusten eller orken påverkar ens skrivande. Så jag tror att jag behåller denna blogg för nu, dels för att spara alla minnen och dels för att se om känslan för att skriva kommer tillbaks. 

Jag kanske inte kommer att blogga så ofta men jag har den här för att skriva av mig när jag behöver det eller när jag känner för att dela med mig om saker som talar till mitt hjärta. Så bli inte besvikna om ni än en gång klickar in till en annan tom blogg ♡