Autumn

Vi går saktare mot mörkare tider och jag välkomnar den mysigaste årstiden med öppna armar. Sommaren har flugit förbi som bara den och det tror jag hösten också kommer att göra. Den tre månaders långa sommarledigheten bestod för min del av jobb .. Och mera jobb! Men det har nog varit den lärorikaste sommaren jag någonsin har haft, så lite pluspoäng där. Meriter och kontakter inför framtida jobb skadar inte heller!
 
Nu är jag åter tillbaks till skolan och läser nu mitt tredje år. Jag kan fortfarande inte smälta att det har gått så fort och att jag nu nästan har avverkat halva utbildningen. Alhamdulillah. Vi läser nu själva "kärn kursen" i utbildningen, farmakologi och sjukdomslära, som är hela 37,5 hp lång och tar inte slut förrän i februari. Kursen består av flera delkurser och vi läser för tillfället den andra delkursen. Det är fortfarande mycket repetition av det som vi har lärt oss i tidigare kurser för att det verkligen skall sitta, men det intressanta kommer snart och jag längtar!
 
Annars har det inte hänt mycket. Jag har ju förvisso blivit ett år äldre - men vad gör det när man är en gammal själ? Jag har alltid känt mig äldre än vad jag faktiskt är och brukar alltid skämta om att jag är en gamling i en ung kropp. Men ett år äldre betyder ju ett år närmare döden och därför är födelsedagar för mig dagar då man reflekterar om vart man är i livet, vad man har åstadkommit av sina mål och vad man har kvar att uppnå. En inspirationsboost som påminner dig om verkligheten samtidigt som den låter dig simma i bland molnen av drömmar. Lite så skulle jag beskriva mina födelsedagar - även om det låter klyschigt. 
 
Det lär nog bli en fullspäckad höst, men med mysiga bok-kvällar och med en stor kopp varmchocklad kan man åstadkomma det mesta. Det tror jag och är övertygad om iallafall! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide