Jan. 25, 2014

Hello!
 
Det var inte igår jag skrev här. Har haft så många bollar i luften att det knappt funnits någon tid för att blogga. All tid som inte går till plugg, jobb, förtroendearbeten och övrigt går till sömn, som det finns så lite av i mitt liv nu för tiden. Men Alhamdulillah så kan jag inte klaga, älskar verkligen det jag håller på med.
 
Så här dags vid terminstart så är det mycket på gång i skolan. Cellbiologin är nu avslutad och första veckan av läkemedelskemi är avklarad. Det är den första kursen som verkligen introducerar hur läkemedel metaboliseras i kroppen. Sjukt intressant hur det kopplas till alla de kurser vi har läst innan och det är nu man känner att man kommit till det man först valde utbildningen för.
Jag vet inte om det bara är jag, men efter att ha läst om de processer som sker i kroppen vid intag av olika födoämnen och läkemedel så kan jag inte sluta tänka på det. Det är så fascinerande att så mycket händer i vår kropp och vi är så omedvetna om det. Lite skrämmande och intressant på samma gång. 
 
I övrig så rullar livet på. Tiden flyger iväg som bara den, kan knappt fatta att februari är runt hörnet. Hjärnan tycks ha stannat kvar i 2013 för varje gång jag skriver ner datum så skriver jag 2013 istället för 2014. Å ena sidan vill jag att tiden ska gå lite långsammare för att ta vara på tiden men å andra sidan vill jag bara spola fram till varmare väder och sommar.
Men drömma sig bort kan man ju alltid göra :)
 

Kommentarer
Postat av: R

Kul att det är intressant!:) Dela gärna med dig av "rolig" fakta om vad som händer i kroppen vid särskilda intag :D Vore både lärorikt och lite kul :)

2014-01-29 @ 12:33:23
URL: http://monjournalenligne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide