Time Flies

En månad senare och Ramadan har tagit oss farväl. Dagarna och timmarna passerar oss förbi snabbare än någonsin och man kan inte sluta fråga sig själv om det är tiden som går för fort eller om det är ens tidsuppfattning det är fel på. Liksom rytmiska zombier strosar vi omkring för att upptäcka att dagen redan är slut - Innan man ens har hunnit göra en bråkdel av allt man har haft inplanerat. Känner ni detsamma?
 
Planen var att skriva ett inlägg om denna Ramadan men jag tar nog och skippar det. Det som är värt att nämnas som sammanfattning är att det kunde ha gått bättre. Denna Ramadan har nog varit bland mina sämsta men Allah testar alla på sina sätt. Det är inte alltid det går som man har planerat, det kommer alltid att finnas faktorer som påverkar alla planer. I mitt fall var det inte bara en utan flera och ganska stora faktorer. Men Alhamdulillah oavsett. Allah är den bästa av alla planerare. 
 
Jag hoppas och ber till Gud att han låter oss vara bland de som får uppleva ytterligare en annan Ramadan och jag hoppas att den blir bättre än denna. Ameen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide