Work

Jag kommer ihåg den där dagen för fyra år sedan som om det vore igår. Vi var på studiebesök med klassen på ett stort medicinskt och bioteknologiskt företag som tillverkade verktyg för cellterapi och fertilitet. Jag kommer ihåg hur jag lyssnade med stora, uppspärrade och intrsserade ögon när vår guide föreläste om företaget och visade oss runt. Det kändes så proffesionellt, stort och något prestigefullt över det hela. Något så långt in i framtiden eller kanske något ouppnåeligt. Lite visste jag om att jag fyra år senare skulle stå på samma ställe och visas runt igen, inte som någon som är på studiebesök denna gång utan någon som skall jobba där. Ni kan väl tänka er glädjen och inte minst tacksamheten? 
 
Jobbet började med introduktion i onsdags och torsdags där jag fick gå bredvid erfarna Inhouse Sales Representatives/Customer Service för företaget. Oerhört intressant var det och såå mycket information. Fick lära mig allt om hur man arbetar i affärssystem och hur man orderlägger. Det är många som beställer medicinska verktyg från runtom i världen så då måste man ge bästa service. Jag kommer att ha hand om främst Skandinavium, Be/Ne/Lux, Italien, Australien och Storbritannien. Har ytterligare två dagars inlärning nästa vecka så än är jag inte fullärd. Ni anar inte hur sjukt intressant det är!
 
Är så oerhört tacksam för allt. Vi kan allt planera fullt hur vi vill att saker och ting skall bli med det finns faktiskt en större planerare än oss. All tacksamhet tillkommer skaparen. 
 

Kommentarer
Postat av: M

Mashallah va kul o höra att du trivs i ditt jobb. Men jag undrar hur du klarar av både jobb o studier samtidigt? Blir inte det väldigt stressigt?

Lycka till med allt o må Allah beinga dig lycka o framgång livet ut :)

Svar: Hej, tack så mycket för din fina kommentar! När det kommer till hur jag sköter skola och jobb så är nyckeln en bra planering och disciplin så att man verkligen följer den. Sedan jobbar jag inte varje dag, utan 1-2 ggr per vecka :)

Lycka till med allt!
secretsweetness.blogg.se

2013-09-08 @ 23:04:58
Postat av: linda

Fint avslut på texten :)

2013-09-09 @ 13:12:49
URL: http://www.liberty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide