~

Den 2013-10-17, kl 22:08:52
Filed in Iman Boost, Poetry/Spoken Word Poetry | Kommentarer: 2

Love letter from God

Den 2013-10-17, kl 21:38:52
Filed in Poetry/Spoken Word Poetry | Kommentarer: 2
On your bookshelf,
There is a love letter from God.
Pages bound between leather.
Heavenly Words
Preserved the heart of His beloved.
Who kept it safe for us.
Open it up.
God wants to tell you
How much He loves you.
 
~ Sukina Poet

Comfort Zone

Den 2013-10-13, kl 21:10:00
Filed in Thoughts | Kommentarer: 1
Efter att ha arbetat vid sidan om mina studier har jag märkt att arbetslivet är så mycket annorlunda än livet vid skolbänken. Den ena dagen är inte den andra lik. Man kan inte förutse hur det kommer bli med hjälp av föreskrivna formler eller teorier. Man får helt enkelt ta det som det kommer. Så, för mig var det lite ovant de första veckorna. Jag som alltid planerar, försöker få allt så perfekt som möjligt, alltid haft böcker som manualer framför mig med förutsatta svar kunde inte riktigt komma in i den nya arbetsmiljön.
 
Min underbara chef märkte att jag var lite utanför min comfort zone och satte sig ner med mig och peppade mig. Övertygade mig om att det inte var hela världen att göra misstag, för dem kan alltid rättas till. Hon sade, och jag citerar; "Man lär sig aldrig om man inte gör fel på vägen". Med de orden kände jag den vägg till min comfort zone falla och kunde med ens slappna av och inse att det faktiskt inte är så svårt och inte alltid så farligt om man inte har svar till allt. Det kommer med tiden, man lär sig. Och givetvis kommer man att göra en hel del fel och stöta på problem från början. Man måste helt enkelt ta sig an den utmaningen. Sedan den dagen känner jag att jag har krypit ut från den trygga tillvaron, tagit risker och lärt mig. Det är sådana små saker som gör att man lär sig hela tiden. Det är lite så med livet också.
 
Tacksam för alla underbara människor och allt jag stött på som gjort mig till den jag är idag. Tycks aldrig sluta överraskas av  Guds planer. Alhamdulillah!