Jun. 30, 2013

Den 2013-06-30, kl 21:51:00
Filed in Daily Stuff | Kommentarer: 1
Lite mindre än en månad senare skriver jag på det tredje blogginlägget för denna månad. Gud vad tiden bara flyger förbi, känns som om det vore igår. Skäms lite för att bloggen har blivit så tom, tråkig och inspirationslös - lite som mig själv de senaste månaderna. Trodde det skulle bli förbättring med uppdatering nu under lovet men icke sa nicke. Har börjat jobba, vilket betyder olagligt tidiga morgnar och sömnkompensation på eftermiddagarna. Inte mycket till liv nej.
 
Vad gör jag en söndagskväll som denna då? Lite teoriplugg är vad som står på schemat. Skulle suttit fint med körkort innan skolstart tänkte jag. Men vi får se hur det blir med det. Är det bara jag som tycker att teorin är så tråkig? Gör inte saken lättare direkt. Men Isha'Allah, innan skolstart är min deadline.
 
Tills nästa inlägg (när än det blir nu) så får ni ha det så bra. Be Good!
 

~

Den 2013-06-09, kl 17:55:00
Filed in Quotes | Kommentarer: 2

“Life is not easy for any of us. But what of that? We must have perseverance and above all confidence in ourselves. We must believe that we are gifted for something and that this thing must be attained.”

– Marie Curie


One Year Gone

Den 2013-06-05, kl 20:19:00
Filed in Daily Stuff | Kommentarer: 2

Första året på universitetet är avklarat och det känns overkligt bra. Det har ännu inte sjunkit in att ett helt år har gått sedan jag tog studenten. Glada studenter som skriker av glädje på stan får en att inse att tiden verkligen har gått fort. Känns som om det vore igår man själv stod där.

Vad har jag då fått ut av detta år? Ja du, det frågar jag mig själv också. Även om det känts som ett ögonblick så har jag fått med mig en del. En aning visare och mer "vuxen" skulle nog toppa listan. Hektiska och intensiva perioder har fått mig att inse att allt inte är en dans på rosor. Vill man ha något så får man ta sig i kragen och lyfta häcken från soffan, hur svårt det än verkar. Men allt är det värt genom de resultat man åstadkommer, en medvind och ett steg närmare drömmen. Och att inte glömma nämna alla de underbara själar som gör denna resa en aning behagligare.

Till er alla som har tagit/tar studenten - ett stort grattis! Till er som skall läsa nu till hösten - ta vara på ert sommarlov och lycka till!