Time

Dagarna går och kommer. Likaså sommaren som lider mot sitt slut med sina halvgråa dagar och åskande nätter. Tiden, jaa.. Vad skall jag göra med dig? Varför har du så bråttom? Om jag kunde ta tag i dig så skulle jag nog binda dig till en stol eller något, bara så att man kan finna sig lite längre i vad som kommer att sluta som minnen. Du bara springer iväg, brådskandes mot något vi ännu har att upptäcka. Tre månaders lov har känts så kort men ändå inte. Tanken om att det endast är två veckor till skolstart känns så overkligt. Som om det var igår jag hade min sista tenta och att jag endast givits ett andetag till lov. Why?
 
Förutom mitt eviga tjat om tiden (ni kommer nog se mer av det) så har de senaste veckorna varit ganska slappa. Bara tagit det lugnt och försökt varva ner innan skolstart. Körning har stått med på listan och som det ser ut nu så håller jag förmodligen inte min deadline (teorins fel) men det är en annan historia. Jag har även haft två jobbintervjuer och en tredje är inbokad nu på torsdag. Håller tummarna att det skall gå bra, Insha'Allah! Lite kort update sådär :)
 
Lesson learned; Att ta vara på den korta tid vi har, för efter allt så är vi bara en sammanställning av år, dagar, minuter som sakta men säkert kommer till sitt slut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide